top of page

Az esküvők bonyolítási időszaka...

Egy kicsit megint itt... gondolatokkal... Nektek! Javában zajlik már az esküvők "bonyolítási" időszaka... :) Ez mindig a korona a munkámra és korona a szervezési időszakra! Nagyon élvezem még akkor is, ha a Nagy Nap mindig nagyon sok munkával, erőfeszítéssel, pontossággal, odafigyeléssel jár!

Az eddig megtervezett, nézegetett, összeegyeztetett információk, ötletek, lehetőségek végül a helyükre kerülnek és a Csodaszép Nagy Napon végre megjelenik minden, amit az elmúlt időszak alatt álmodtatok, képzeltetek, amin közösen dolgoztunk azért, hogy most TI lehessetek a legboldogabbak!!! A lebonyolítás mindig sok-sok feladattal jár.... Esküvőszervezőként bátran, tapasztalatból mondhatom nektek, hogy mindig mindent precízen pontosan megtervezek, veletek együtt... de a Nagy Napon mégis mindig mindent pontosan a helyére kell tenni. Sok-sok fontos apróságra kell figyelnem!

Különösen fontos, hogy ott legyek, mert csak így lesz minden a helyén! Vannak váratlan események, hirtelen eldöntendő feladatok (pl. eső esetén, későn bejelentett vendég meg nem érkezés esetén, lerobbant menyasszonyi autó kapcsán ... stb.) amiben muszáj jól és határozottan dönteni. Amikor csak lehet veletek egyeztetve, de sok esetben épp akkor kell dönteni, amikor TI már épp egyházi ceremónián vagytok vagy egy kellemes kreatív fotózáson. Mégis mire érkeztek, híre nyoma sem lehet az esetleges fennakadásoknak!

Az örömszülők is készülődnek és mindenki, hisz ezen a napon mindenki csinos akar lenni és lazulni, szórakozni készül. Ez így is van rendjén! Senki ne dolgozzon, csakis azok, akiket erre kértetek fel!

Közös munka, közös egyeztetések, közös megbeszélések... ezek mind nagyon fontosak az esküvőn részt vevő és dolgozó szolgáltatókkal. Csakis közös erővel tudjuk a TI Nagy Napotokat olyanná varázsolni, melyre örökké emlékezni fogtok. Így a háttérben együtt, egyeztetve, pontosítva, egymásra figyelve dolgozok mindig a kis csapattal, akiket választottatok, segítségemmel... magatok mellé.

Ennek a sok-sok kitartó munkának mindig, minden alkalommal egy boldog elégedett Ifjú pár a "végeredménye" és egy jól szórakozó, vidám, a Nagy Napotokra örökre emlékező násznéppel. :) :)

Ha Ti is ilyesmire vágytok... Ha nem szeretnétek stresszelni, csakis élvezni az esküvőtök minden pillanatát...

Ha szeretnétek, hogy egy összefogott, kiváló csapat dolgozzon értetek... Ha másnap tele élményekkel ébrednétek...

Akkor gyertek és szervezzük együtt ezeket a csodálatos pillanatokat! Nektek és Értetek!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page