top of page

Helyszíni ceremóniák...

Egyre népszerűbbek a helyszíni ceremóniák... Egyre több menyasszony képzeli el esküvőjét a szabadban... Rózsaszírmokon sétálva a virágos pavilonig... ahol először találkozhat vőlegényével a Nagy Napon...

Már nagyon sok olyan helyszín van kishazánkban, ahol minden ilyen álmotok megvalósulhat és csakis a fantáziátok szabhat határt a lehetőségeknek! A legtöbb településnek az anyakönyvvezetői vállalnak már hivatalos helyszíni ceremónia lebonyolítást is, de erre azért mielőtt helyszínt foglaltok mindig kérdezzetek rá az illetékes Hivatalban! Illetve akár személyre szabott, egyedi szertartásotok is lehet adott helyszínen, Szertartásvezető közreműködésével!

Rendezvényhelyszín választásakor figyeljetek arra is, hogy legyen esőnapos lehetőségetek is... Bár ne feledjétek, az esküvő előtti napon a fára tett seprű mindig segíthet az eső űzésében! :)

Hoztam nektek gyönyörűséges helyszíni ceremóniás képeket! Nézegessétek és inspirálódjatok és ha nincs ötletetek hol keressétek őket, akkor keressetek bennünket bátran! :)

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page