top of page

Ültetőkártyák kihelyezése... kinek is a feladata?

Többször felmerült kérdésként, hogy kinek a dolga kihelyezni az ültető és menükártyákat a vendég asztalokra...???

Akkor most megosztom a hivatalos verziót veletek! :) Amennyiben azokat nem a dekoros vagy virágos készítette nektek, úgy annak kihelyezése az Ifjú pár feladata!

Természetesen megkérhetitek a dekorost vagy a helyszínt, hogy helyezze el nektek, az általatok átadott ültetési rend alapján, de mivel egy ilyen kártyakihelyezés akár 1 órát is igénybe vehet (ezt higgyétek el, tapasztalatból mondom) ezért sajnos nem szívesen vállalják azok a szolgáltatók, akiket nem érint annak az elkészítése. Esetlegesen ha valamivel honoráljátok segítségüket, akkor talán megoldható részükről... de ezt előre le kell tisztázni! Az is gond szokott lenni, hogy a helyszín nem terít fel csak a vacsora előtt kb. 1 vagy max. 2 órával... amikor ti már épp fotózni vagytok, vagy készülődtök... ilyenkor mi a helyzet??? Igen, ezt is meg kell oldalni valakinek akkor...

A legjobb, ha van esküvőszervezőtök! Ő a Nagy Napon minden ilyen feladatot szívesen old meg helyettetek, ezzel is levéve a gondot rólatok és a családról! Én, mint esküvőszervező... szívesen, külön kérés nélkül és külön díj nélkül elhelyezem kártyáitokat a megfelelő helyre és helyzetbe! :)

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page