top of page

Save the Date, az előmeghívó...

Biztosan sokat hallottatok már erről a "Save the Date" kifejezésről, de bizonyára sokan nem is tudjátok mit is jelent és miért is kellhet egy ilyen valójában...

Amikor kitűzitek az esküvő napját, még sok-sok mindent nem tudtok pontosan... Hány órakor lesz a vendégvárás (ha lesz), mikorra kaptok időpontot a Hivatalba, mikor kezdődik az egyházi szertartás... Azonban a meghívni kívánt vendégekkel jó, minél előbb tudatni, hogy TI esküvőre készültök és számítotok részvételükre. Főként nyári esküvői időpont esetén különösen fontos, hisz mindenki tervezi a nyári szabadságát, utazását. A Save the Date meghívó, azt a célt szolgálja, hogy idejében, de még a hivatalos meghívók elkészülése előtt, tájékoztassátok a vendégeiteket, hogy márpedig TI nagyon örülnétek részvételüknek!

Ennek a "meghívónak" is számtalan formája létezik és csak az Ifjú pár fantázia szabhat határt, hogy milyen formába önti azt. Lehet nyomtatott formája is, de akár e-mailben is küldhetitek vendégeiteknek... lényeg, hogy mielőbb értesüljenek róla, meghívott vendégei lesznek Nagy Napotoknak! Azonban az biztos, hogy mindenképpen tartalmaznia kell a neveteket és az esküvőtök napjának legalább az időpontját!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page