top of page

Gyerekek az esküvőn...

A gyerekeknek kiemelt szerepük van az esküvőkön, őket kihagyni egy ilyen jeles eseményből sosem érdemes! A kislányok, de gyakran a kisfiúk is édesen bevonhatóak a Nagy Nap eseményeibe. Mindig szívesen segítenek mindenben! Nekem is gyakran akad önjelölt kislány/kisfiú segítőm egy-egy esküvőn... :)

Vannak feladatok, amelyekkel bátran megbízhatjuk őket.

Pl. gyűrűhordás, menyasszony virágcsokrának őrzése, hozd ide és vidd oda feladatok... nagyon-nagyon lelkesen segítenek mindenben! Azonban eljön a vacsora ideje, amikor érdemes nekik való programokkal is szórakoztatni őket, hisz azért ők még kicsinykék és nem képesek egész nap csak feladatokra koncentrálni...

Ilyen esetekben nagyon jól jön, ha van egy megbízott gyermekfelügyelő az esküvőn.! Egyrészről mentesíti a szülőket, másrészről pedig olyan feladatokkal foglalják el a gyerekeket, amelyek biztosan lekötik energiájukat, figyelmüket. Ami pedig a legfontosabb, hogy nem akkor szaladgálnak a felszolgálók körül majd, amikor ők épp a forró leveses tálakat szolgálják az asztalokhoz. Sok-sok érdekes programot nyújtanak gyermekfelügyelőink az esküvőkön is.

Egy-egy közülük... Csillámtetoválás, kvíz játékok, építőkockás vagy rajzolós feladatokkal szórakoztatnak, akár jelmezbe is öltöznek és különböző mesés játékokkal kötik le a gyermekek figyelmét. Mindenképpen érdemes jelenlétükre gondolni, főként, ha több gyermek is részt vesz a Nagy Nap eseményeiben!

Megbízható, szakképzett esküvői gyermekfelügyelőket találhattok partnereink között! Keressetek ez ügyben is bizalommal és bátran bennünket!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page