top of page

Dekoráció saját kezűleg...


Sok-sok helyen találtok az interneten inspirációkat saját készítésű esküvői dekorációkra... Valóban nagyon sok csodaszép dolog is van közöttük, amit akár te is elkészíthetnél otthon, pláne ha rendelkezel elég szabadidővel, megfelelő kreativitással és kellő türelemmel is a többszörös mennyiségek megalkotásához.

Ha ilyen... saját magatok készített dekorációt választotok, akkor mindenképpen tájékozódjatok arról is a helyszínnél, hogy milyen rögzítési módok vannak! Valamint ne feledjétek el, hogy kell valaki, aki a Nagy Napotokon ott lesz és elhelyezi az elkészített dekorációkat az esküvőtök helyszínén, majd pedig hajnalban a buli végeztével el is távolítja azokat. Ti ezekben az időszakokban nagy valószínűséggel erre a feladatra nem lesztek megfelelőek, egyéb elfoglaltságaitok miatt!

Szervezőként azonban nem javaslom a saját készítésű dekorációkat nektek... több okból is...

Tapasztalatból mondhatom, hogy sosincs olyan személy, aki felteszi a dekorációt és pláne olyan nem lesz, aki el is távolítja őket hajnalban. Illetve, ha mégsem oda kerülnek az egyes elemek, ahová ti szántátok őket, akkor csalódás is lehet végül dekorációtok.

Ha mégis nagyon ragaszkodtok a saját megoldásaitokhoz, akkor pedig mindenképpen kérjetek fel valakit a dekoráció elhelyezésére és eltávolítására.... Jah... és persze ez a személy ne meghívott vendég legyen!

Ha dekoratőrre bízzátok a dekorációtok kialakítását, közös kompromisszumos megoldásokat találva... akkor biztosak lehettek benne, hogy tökéletes lesz az esküvői összhang és számotokra is ekkor lehet örömteli és stresszmentesen a kivitelezés!

Egyéni elképzeléseiteket mindenben igyekszünk megvalósítani! :)Rugalmasan alkalmazkodunk hozzátok, igényeitekhez és a rendezvényhelyszínetek adottságaihoz! Összegyűjtöttem egy pár csodaszép dekort, amelyeket az elmúlt időszakok alatt partnereimmel készítettünk megbízó párjaink számára!

Ajánlatot kérek >>> eleganciaeskuvoszervezes@gmail.com

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page